Single Pair Ethernet

TAK!

Formularen er blevet sendt. På denne side kan man finde sine ressourcer til Single Pair Ethernet.

EBOOK DOWNLOAD

 

Klik på knappen for at starte download af e-bogen (PDF-fil, 7,9 MB).

 

VIDEOER

SPE1 - German

Del 1: En ny transmissionsstandard
Single Pair Ethernet er en ny transmissionsstandard for data og effekt i industriel automatisering. Videoen giver svar på de mest presserende spørgsmål og præsenterer fremtidige SPE-løsninger.

Single Pair Ethernet Portfolio

Del 2: SPE-porteføljen
IP20, IP65, IP67, M8, M12, PushPull, switche, medieomformere - i denne video introducerer vi SPE-porteføljen, og hvordan vi understøtter et helt økosystem.

Ökosystem und Geräte

Del 3: SPE-økosystemet
Ud over tilslutningsteknologien og en række nye komponenter, der er nødvendige for SPE på grund af den totrådede natur, et økosystem ved at blive dannet med henblik på hurtig etablering af SPE, som omfatter feltenheder samt konnektorer. Denne video giver et overblik.

 

Technologievorteil von SPE - Von der Clould bis in die Feldebene

Del 4: Den teknologiske fordel ved SPE
SPE giver den ideelle infrastruktur til at bryde igennem gennem automatiseringspyramidens barrierer og leverer en problemfri infrastruktur fra skyen til feltniveauet. Opdag fordelene i videoen.

 

Andre ressourcer om Single Pair Ethernet

HARTING T1 Industrial. Vores lille kæmpe Tw1ster leder data og effekt med et enkelt par ledninger til tidligere uopnåelige steder og hvirvler velkendte bussystemer.

SPE Industrial Partner Network fremmer Single Pair Ethernet-teknologi som grundlag for hurtig og vellykket vækst af IIoT (Industrial Ethernet of Things) (Det industrielle tingenes internet).